Renovatie Verkoopstyling

Verkoopstyling HomeStyleMe

Wat heeft uw huis nodig?

Een woning zo goed mogelijk tot zijn recht laten kopen. Met als doel: het vergroten van uw kansen op een snelle verkoop tegen de juiste prijs. Soms is hier meer voor nodig dan een andere kleur op de muur of extra sfeerelementen. Een muur doorbreken of juist een extra ruimte creëren? Een complete inrichting met keuken en badkamer? Homestyleme regelt het voor u.

Netwerk & expertise

Uw huis zo aantrekkelijk mogelijk maken voor potentiële kopers. Wat werkt er? Wat is er technisch gezien haalbaar? En wie zorgt voor de uitvoering van het ontwerp en plan? Homestyleme beschikt over de noodzakelijke bouwkundige kennis om goede keuzes te maken. Deze expertise combineren wij met een uitgebreid netwerk aan vakmensen en leveranciers.

Verkoopstyling HomeStyleMe

Alles op een rijtje


Hoe het werkt

Afhankelijk van uw budget maakt Homestyleme een ontwerp en een plan. Binnen ons netwerk selecteren wij vervolgens de juiste vakmensen om de werkzaamheden te verrichten. Zaken als sanitair en keukenapparatuur kopen wij voor u in. Natuurlijk vergelijken we aanbieders met elkaar zodat u niet alleen het maximale uit uw woning haalt maar ook uit uw budget.


Alles geregeld

De grote meerwaarde van Homestyleme is dat u elk aspect rond uw project aan ons kunt overlaten. Van ontwerp tot inkoop en van realisatie tot oplevering. Wij coördineren alle contacten en zorgen ervoor dat de werkzaamheden volgens afspraak en het tijdsplan worden uitgevoerd. U heeft nergens omkijken naar. U bepaalt welke werkzaamheden u wilt laten uitvoeren!


Wat het kost

Omdat elke project anders is werken wij niet met vaste tarieven. Afhankelijk van de werkzaamheden die wij voor u verrichten bepalen wij het benodigde aantal uren. Op basis hiervan betaalt u ons een vergoeding. Wij zijn onafhankelijk en werken niet met marges of fees van derde partijen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte

Ik wil meer resultaat