Referenties

Iwona Dost, Leiden 2018

Iwona Dost, Leiden 2018

We used Michal van Belle Stup for recent remodelling and advice on interior decoration. The outcome is fantastic. Highly recommend

Dana Ganot, Amsterdam 2018

Dana Ganot, Amsterdam 2018

Michal helped us before entering our new apartment in Amsterdam and I don't know what we would do without her! She was our consultant, recommended on a top team sub contractors, advised both on interior construction and design aspects and was our guide and go-to person threw out the process. Always with patience, attention and fully committed!

Liat Fialko Shemesh

Liat Fialko Shemesh
Particulier

"Michal heeft mijn klein appartement (40 m2) ontworpen, wat in een zeer slecht staat was toen ik het kocht. Met een paar slimme, eenvoudige en goedkope aanpassingen heeft Michal mij geholpen om het appartement om te toveren tot gezellig en mooie plek. Zij heeft mij geholpen om de juiste kleuren en materialen te kiezen. Daarnaast heeft zij ook een oplossing gevonden voor mij behoeften als alleenwonende student in het begin en daarna als een stel. Wanneer wij het appartement hebben verlaten, was het geen probleem om een huurder te vinden. Dit was ook het geval toen we besloten om het appartement te verkopen. Ik ben ervan overtuigd dat het totaal design het verschil heeft gemaakt tussen een gewoon appartementen en een indrukwekkend en comfortabel appartement."

Maria de Groot

Maria de Groot
Particulier

"Snel en doeltreffend. Goede styling geleverd. Niet zomaar te werk gegaan maar deed het allemaal doordacht. Bijzonder aardige vrouw. De stemming is fantastische en zij heeft passie in haar werk. Een vakvrouw die haar vak verstaat! Goed om aan familie en vrienden aan te raden."

Brigitte

Brigitte
Owner at LaBrie-communicatie

"Michal stapte het te verkopen huis van mijn vader binnen als aspirant-koper. Met oog voor alle details en veel suggesties voor kleine en iets grotere aanpassingen. Ze overtuigde iedereen van nut en noodzaak en realiseerde de complete restyling in korte tijd. Inclusief een schitterende fotoreportage. Er staat nu een compleet nieuw huis in de verkoop!"