Over mij

Michal van Belle-Stup

Michal is afgestudeerd als restauratie-architecte en heeft een studie Interieurarchitectuur gevolgd aan de universiteit van Tel-Aviv en daarna een post-laureaat opleiding ‘Master of Conservation of Historic Towns and Buildings’ aan de Katholieke Universiteit van Leuven in België. 

Tussen beide opleidingen in heeft Michal enige jaren praktijk-ervaring opgedaan als restauratiearchitect bij de afdeling conservatie van de Israëlische Oudheidskundige Dienst. Michal heeft aan verschillende projecten gewerkt in Israel, Frankijk, Turkije en Engeland.

Michal van Belle-Stup
Verkoopstyling HomeStyleMe

Sinds paar jaren woont Michal in Nederland en heeft in verschilen architectenbureaus gewerkt (“Marcel van Dijk” te Leiden, “Braaksma en Roos” te Den Haag). Ze heeft oa meegewerkt aan projecten zoals de restauratie van het Europees Parlement en Commissie in Den Haag en het Panorama Mesdag Museum in Den Haag. Michal is gecetificeerd verkoopstylist, opgeleid door House of KIKI. 


"Ik hou van kleinschalige projecten die me in staat stellen om betrokken te zijn bij de verschillende fases van het proces. Ook stel ik het direkt persoonlijk contact met de klant erg op prijs. Mijn expertise is om een huis een nieuw leven te geven door te spelen met kleuren, materialen en licht. Ik heb een goed oog voor detail en functionaliteit. Het werken in Nederland heeft mij ook gevoelig gemaakt voor de smaak van de Nederlandse klant."

Verkoopstyling HomeStyleMe