Renovatie Wonen

Mogelijkheden optimaal benutten

U heeft net een nieuw huis gekocht. De mogelijkheden die u zag gaven de doorslag. Maar u wilt zeker weten dat u deze pluspunten goed benut. Wist u dat er vaak meer mogelijk is dan u denkt? En zijn er dingen in uw woning waar u minder enthousiast over bent? Het is de moeite waard om ook die aan te pakken. U heef tenslotte maar een doel voor ogen: jarenlang woonplezier.

Verkoopstyling HomeStyleMe
Verkoopstyling HomeStyleMe

Bouwkundig advies, styling & interieur

Goed advies krijgen. Van een expert die met een frisse blik naar uw woning kijkt. Een binnenhuisarchitect die weet wat de bouwkundige mogelijkheden zijn. En die verstand heeft van een passend interieur. Iemand die desnoods de hele verbouwing voor u regelt. Bestaat er een partij die zo’n totaalpakket biedt? Ja. Maak kennis met Homestyleme.

Hoe het werkt

1. Inventarisatie & ontwerp

  Na een persoonlijke kennismaking stellen we samen met u een wensenlijst samen.
  Homestyleme werkt een ontwerp voor u uit en bespreekt dit met u.
curved arrow

2. Voorbereiding & keuze

  Afhankelijk van de aard van het project regelen we een bouwvergunning
  Homestyleme selecteert voor u de juiste vakmensen of aannemerIn overleg met alle partijen wordt een prijslijst opgesteld
  U bepaalt welke werkzaamheden u wilt laten uitvoeren
curved arrow

3. Uitvoering & oplevering

  Samen met de uitvoerende partijen stelt Homestyleme een werk- en tijdsplanning op.
  Homestyleme bewaakt het project en coördineert alle contacten
  Tijdens de oplevering bekijkt Homestyleme of het project volgens afspraak is uitgevoerd

Wij zijn er voor u


Keuzevrijheid

Zijn er onderdelen van de verbouwing die u zelf wilt oppakken op laten uitvoeren? Of zijn er materialen die u zelf wilt aanleveren? Ook dat is mogelijk. Bij Homestyleme bent u aan zet.


Wij zijn er voor u

Homestyleme is onafhankelijk. Zo selecteren we binnen ons netwerk de vakmensen die het beste bij u passen. En het voordeel dat we behalen door prijzen te vergelijken en slim te onderhandelen rekenen we volledig aan u door. Wij werken zonder marges. Homestyleme heeft steeds uw belang in het oog.


Wat het kost

Omdat Homestyleme maatwerk biedt werken we niet met vaste tarieven. De vergoeding die u aan ons betaalt is afhankelijk van de diensten die we voor u verrichten. En die bepalen we nadat de inhoud van uw project concreet is. Aan het voorbereiden en het opstellen van de prijslijst en offerte zijn geen kosten verbonden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte

Ik wil meer resultaat