Advies

Inspelen op potentiële kopers

Uw huis bekijken als een product. Kunt u dat? Uw woning is voor u de plek waar u al jaren woont. En waar u zichtbaar een eigen stempel op gedrukt heeft. Potentiële kopers kijken vooral naar de mogelijkheden en stellen zichzelf de vraag of zij zich in uw woning thuis zullen voelen. Hoe speelt u hierop in? Met een rustig (neutraal) en verzorgd interieur dat ruimte biedt voor verbeelding. Homestyleme helpt u hierbij. Met een frisse blik en deskundig advies

Wat levert het op?

Tegenwoordig willen huiskopers liever een "kant en klaar" huis kopen. Kopers zijn bereid om een hoger prijs te betalen voor een gerenoveerd huis. Het renoveren / opfrissen van uw huis creëert dan ook meer winst!

Verkoopstyling HomeStyleMe

Hoe werkt het?

1. Tips & advies

Tijdens een afspraak bij u thuis bekijken we samen uw woning. Homestyleme geeft tijdens de rondgang verbeterpunten aan op het gebied van interieur en presentatie. Adviezen variëren van een andere kleur op de muur tot het terugbrengen van het aantal accessoires. U schrijft mee. Vervolgens gaat u zelf aan de slag met het opvolgen van de tips en adviezen.

arrow Verkoopstyling HomeStyleMe
arrow Verkoopstyling HomeStyleMe

2. Puntjes op de "i" en professionele foto's

Bij een 2e afspraak verzorgt Homestyleme de finishing touch. Ook zorgen wij voor een professionele fotograaf die op dezelfde dag het interieur van uw huis zo voordelig mogelijk op de foto zet. Zo beschikt u over aantrekkelijke foto’s voor uw verkoopadvertenties. U bent nu klaar om potentiële kopers te ontvangen.

3. Ondersteuning bij openhuis (optioneel)

Is uw woning te bezichtigen tijdens een open huis? Homestyleme laat bezoekers op deze dag graag zien wat de mogelijkheden van uw huis zijn op basis van hun persoonlijke situatie. Zo krijgen potentiële kopers een compleet beeld en zijn zij in staat om zichzelf als bewoners van uw huis te zien. Dit is een belangrijke voorwaarde voor kijkers om juist voor uw woning te kiezen.

Verkoopstyling HomeStyleMe

Voor wie?

Naast particulieren werkt Homestyleme ook in opdracht van makelaars die extra service willen bieden aan hun klanten en hun verkoopresultaten willen verbeteren.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte

Ik wil meer resultaat